2:17 AM
ПОДВЛАСТЕН

ПОДВЛАСТЕН (ЗАВИСИМ И УПРАВЛЯВАН ОТ ВЛАСТИМАЩ ИЛИ НЯКОЛКО ОВЛАСТЕНИ)


ПОДВЛАСТЕН съм Аз за дълъг период от време - АВТОРА , а всички останали ПОДВЛАСТНИ могат да влизат и излизат от ТАЙНАТА комуникационна мрежа когато си поискат или за колкото време ги задължат.
ПОДВЛАСТНИТЕ могат да бъдат контролирани независимо от какво разстояние от ОВЛАСТЕН или няколко ОВЛАСТЕНИ едновременно или последователно по следните начини:

1.Управляван от ОВЛАСТЕН с променяне на мисли или блокирането им.

2.Управляван от ОВЛАСТЕН с гласове в главата от познати и непознати, водене на смислени и безсмислени разговори - все едно по телефона (чуваш с кого говориш,но не го виждаш)

3.Въздействане от ОВЛАСТЕН с рязка промяна в чувствата - страх,параноя,ревност,удовлетворение,надежност,безнадежност,любов,омраза и други.

4.Промени в психичното състояние от ОВЛАСТЕН - депресия, мания,тревожност,полиморфно разстройство,биполярно разстройство,шизофрено-подобно разстройство

5.Управляван чрез промяна в и усещанията за болка или удоволствие.

6.6.Управлявани чрез чуване на шепот, зрителни и слухови халюционации

7.Управлявани от ОВЛАСТЕН с телепатия от разстояние.

8.ВЛАСТИМАЩ може предумишлено да управлява ПОДВЛАСТЕН така ,че да предизвика чувства у него, че да на неможе да прави полов акт (ЛИПСА НА СЕКС) и жена си,любовницата си, гаджето си , че и с проститутка или коя да жена или момиче, 

а.комплекси,

б.нискасамооценка,

в.срам или липса на страст,

г.временна импотентност

д.временна липса на удоволствие

е.преждевременна еякулация

ж.временно понижено либидо

 

ПОДВЛАСТЕН може да бъде всеки за периот от 1 минута до 3 години на ОВЛАСТЕН използвайки дистанционно така нареченото отдалечено управляване , чрез посочените начини и методи.

ПОДВЛАСТЕН  съм и аз от 2009 година до момента, като от 2018 година до сега не е имало прекъсвания. - МИТКО (ДИМИТЪР РАЧЕВ ДИМИТРОВ) - АВТОРА 

Category: ТЕРМИНИ | Views: 9 | Added by: МИТКО9321 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar