2:33 AM
SHMORCPHONE

ЛИЧНИ:
мога да се гордея с това , че 600 000 българи са избрали преди 2009 годин народен представител , а той ме е избрал измежду всички Българи за РЕФЕРЕНТЕН и единствен за нареждане за ЦЯЛ ЖИВОТ. ППГЕРБ и болни от СЕКСОМАНИЯ   са ме е посочили за СУХ РЕЖИМ. 

Томислав Дончев е определял по негов начин  изкуствен подбор на сексуални партниори. С тази технология ме нареждат да остана на СУХО (без да имам време за полови актове) от 2009 година. Като участник в МАФИЯТА е използвал служебното си положение имайки ВЛАСТ   над мене използвайки я несправедливо за да ми причинява злини и финансови загуби. Посегнаха ми и на ПАРИТЕ. Всеки негов съучастник е бил упълномощен да бъде ВЛАСТИМАЩ  и използва НАГРАЖДАВАЩАТА ВЛАСТ   за лични облаги ицели.

 

Ще Посочвам до дупка Томислав Дончев и Бойко и Радослав Иванов и Бисер до дупка!!!
ОБЩЕСТВЕНИ:
ВНИМАНИЕ:
1,Добре известен факт вече е , че ОВЛАСТЕНИ и политици могат да влизат в главите на ПОДВЛАСТНИ и да им чуват паролите в интернет като гласове в техните глави с добра точност с цел да влизат в акаунти в Facebook и пощи с корисни цели  !!!
РЕШЕНИЕ: Използвайте Random Password Generator като си изберете един от всичките, който Google Ви предложи.
2.Втори факт вече е доказан , че ОВЛАСТЕНИ могат да влизат в главите на ПОДВЛАСТНИ и да им ровят из спомените, да им разберат целите и мислите.
РЕШЕНИЕ: Когато усетите намеса и присъствие в главите си трябва да знаете, че това са натрапчиви мисли наподобяващи ПОЛИМОРФНО ШИЗОФРЕННО ПОДОБНО РАЗСТРОЙСТВО

 
На който му се е случвало да ме подкрепи !!!

 

Category: ТЕРМИНИ | Views: 8 | Added by: МИТКО9321 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar